عنوان: اثر انبار مانی طولانی مدت و پیش تیمار بلانچینگ روی سینتیک آبگیری اسمزی هویچ ها

نویسنده(گان): حجت بیگ زاده

منبع: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی 1390
نمایه شده در: Civilica
نوع مدرک و زبان: Conference Paper Farsi

شناسه اختصاصی:
IRDOI
964-925-535-484
[برای لینک دادن به این صفحه]
کد سیویلیکا: NCFOODI20_259
اثرانبارمانی طولانی مدت و پیش تیمار روی سرعت انتقال جرم بهنگام آبگیری اسمزی هویج ها بررسی شد 4 زمان متفاوت بلانچینگ بکاررفته و هویچ ها درطول 12 هفته انبار مانی نمونه برداری شده حیات سلول بوسیله کالریمتر ایزوترمال روی هسته گرفته شده از تک ه های بلانچ اندازه گیری شد درطول دوره نگهداری اثر ضریب نشری برای انتقال آب وساکارز درتکه پارانشیم های هویج بلانچ نشده و بلانچ شده معین شد درزمانهای مختلف بهنگام انبارداری طولانی مدت اثر ضریب نشری با افزایش درزمان بلانچینگ افزایش داده شد درحالیکه عامل مرگ سلولها دربافت است نشانداده شده است که این افزایش وابسته به زمان انبارداری هویچ هاست استنباط شده که تغییرات ساختاری در دیواره سلولی پارانشیم هویچ بهنگام انبارداری موجب کاهش اثر اساسی بلانچینگ روی ضریب نشر می شود.

در صورتی که تاکنون مقاله‌ای در اسکوپوس یا وب آو ساینس داشته‌اید ابتدا پروفایل خود را در سای اکسپلور بیابید و ادعای پروفایل نمایید.

در سای اکسپلور فاقد پروفایل می باشم.