عنوان: نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی

نویسنده(گان): سیما جعفری

منبع: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی 1393
نمایه شده در: Civilica
نوع مدرک و زبان: Conference Paper Farsi

شناسه اختصاصی:
IRDOI
061-401-899-372
[برای لینک دادن به این صفحه]
کد سیویلیکا: GHOCHANFOOD03_247
ناتامایسین و نیسین مواد ضد میکروبی طبیعی هستند که بر روی طیف وسیعی از میکروارگانیسم در مواد غذایی اثر بازدارندگی دارند. ناتامایسین توسط گونه های استرپتومایسس تولید می شود و بر روی قارچ ها و مخمرها اثر بازدارندگی دارد و بر باکتری ها اثری ندارد و در محصولاتی که نیاز به فعالیت باکتری خت است بسیار مفید می باشد و در صنایع لبنی به عنوان ضد کپک جهت کاربرد سطحی در گنیر و نیز در محصولات گوشتی استفاده می شود این ماده همچنین از سنتز مایکوتوکسین ها جلوگیری می کند و نیسین توسط باکتری های اسید لاکتیک تولید می شود به عنوان نگهدارنده سالم مواد غذایی استفاده می شود.

در صورتی که تاکنون مقاله‌ای در اسکوپوس یا وب آو ساینس داشته‌اید ابتدا پروفایل خود را در سای اکسپلور بیابید و ادعای پروفایل نمایید.

در سای اکسپلور فاقد پروفایل می باشم.